Slopen & Grondwerk

grondwerk graven

Grondwerk

Vaak ligt aan de basis van een project een open ruimte. Alvorens de eerste steen gelegd kan worden, zal het grondwerk verricht moeten worden en de bouw worden uitgezet. BBM Bouw kan het grondwerk, het uitzetten van de bouw, de bekisting en het storten van de fundering vlekkeloos op elkaar laten aansluiten, op al deze gebieden hebben wij de expertise in huis.

slopen uithakken vloeren

Sloop werkzaamheden

Bij renovatieprojecten bestaat de start van de werkzaamheden vaak uit het verwijderen van de bestaande vloeren. BBM Bouw kan al dit sloopwerk uit uw handen nemen. Een verstandig besluit, BBM Bouw weet hoe belangrijk een goed voorbereide en schone werkplek is. Zo weet u zeker dat alle sloopwerkzaamheden, en het opruimen daarvan, zorgvuldig zullen gebeuren.

Puingranulaat

Is uw oppervlakte te zacht om op te werken? Dan is puingranulaat voor u dé oplossing. Puingranulaat bestaat uit gebroken puin dat geldt als fundering van uw oppervlakte, zodat u geen last meer heeft van uw zachtere ondergrond. Puingranulaat is tevens een oplossing als uw afwerkingsvloer zwaar zal worden belast, zoals een parkeerplaats of buiten opslag.

Neem vrijblijvend contact op met BBM Bouw voor de mogelijkheden.