Schuren, Stralen & Frezen

schuren beton vloer

Schuren

Het schuren van uw betonvloer kan door BBM Bouw worden uitgevoerd als eindafwerking, maar is ook een prima oplossing als voorbehandeling voor uw definitieve vloerafwerking. Betonvloeren die vervuild, beschadigd of verkeerd afgewerkt zijn, kunnen door deze vloerbewerking vakkundig en zorgvuldig in nieuwstaat worden gebracht. Het resultaat is een vlakke, schone vloer die gereed is voor verdere bewerkingen of eindafwerking.

stralen beton vloer

Stralen

BBM Bouw beschikt over de allernieuwste technieken om vloeren in de door u gewenste straalgrofte aan te stralen. Het doel van stofvrij stralen is vloeren hechtend maken voor diverse afwerksystemen. Bijvoorbeeld voor een coating, gietvloer, troffelvloer of een andere vloer afwerksysteem. Stofvrij stralen is een uiterst efficiƫnte en doeltreffende methode voor het optimaal reinigen en hechtend maken van diverse ondergronden.

frezen zandcement vloer

Frezen

Wanneer schuren of stralen niet volstaat, kan het frezen van uw vloer worden toegepast door BBM Bouw. Denk hierbij aan de volgende situaties: Het verwijderen van zandcement dekvloeren, het verlagen van te hoog gestorte vloeren, het verwijderen van egaline of hoogteverschillen van meer dan 5 mm.