Parket

eiken houten parket vloer

Een nieuwe parketvloer is een flinke investering in de eindafwerking van uw huis. Deze moet dan ook van kwaliteit zijn en voldoen aan de wensen die u stelt aan uw vloer, en voor elke prijsklasse is een oplossing. De parketvloeren van BBM Vloeren zijn dan en uitermate goede investering in uw vloer, om zo jarenlang plezier te hebben van een vloer die warm aan voelt.

Parket is een verzamelnaam van allerhande massieve houten vloeren. Deze zijn in verschillende houtsoorten te verkrijgen.

  • Eiken, voor een luxe, warme, neutrale uitstraling.
  • Maple, een lichte houtsoort met een witte tint.
  • Wengé, een van de donkerdere parketkeuzes.

Buiten deze meest gekozen houtsoorten zijn er nog vele andere keuzes op het gebied van houtsoorten. Neem contact op met de vakmensen van BBM Vloeren voor een passend advies.

Naast de keuze van houtsoort heeft u ook nog diverse opties in verwerking. Uw parket kan zwevend gelegd worden, verlijmd worden met de afwerkvloer of verlijmd gelegd worden op spaanplaat.

Ook in de afwerking komt BBM Vloeren samen met u tot een advies dat past bij de parketvloer die u gekozen heeft. Zo zijn er mogelijkheden in olie, lak of hardwax.

Als finishing touch is de randafwerking van uw vloer van groot belang om de vloer als één geheel te maken. Als basis is de MDF plint een prima oplossing. Maar denk ook eens aan systeemplinten om uw kabels in te verwerken, massief houten plinten of overgangsprofielen. Wilt u gebruik maken van vloerverwarming? Ook dat is mogelijk in combinatie met uw parket.

Een duidelijk advies met een scherpe prijs? Informeer eens vrijblijvend bij BBM Vloeren voor de oplossing die bij u past.