Epoxy vloeren

Epoxy vloer

Zakelijk en industriële vloeren: de epoxy vloer

Er wordt intensief gebruik gemaakt van uw kunststof vloer. Bijvoorbeeld uw showroom, kantoorpand, industriehal of magazijn. Voor deze zakelijke toepassingen heeft BBM Bouw de oplossing, de epoxy vloer. Door middel van een A en B component samen te voegen, ontstaat een product dat nadat het is aangebracht snel belastbaar is. Het uiteindelijke resultaat geeft u een naadloze, slijtvaste, vloeistofdichte kunststofvloer waar u mee voor de dag kunt komen.

polyurethaan vloer

Uw woonhuis: de PU vloer

Een schitterende, strakke vloer in uw woonhuis? Ook dat is mogelijk bij BBM Bouw door middel van de Polyurethaan vloer, oftewel de PU vloer. Deze kunststof vloer ziet er op het oog hetzelfde uit als de epoxy vloer, maar heeft andere karakteristieken. Zo is de PU vloer elastischer, wat het loopcomfort ten goede komt. Daarnaast is de PU vloer uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming, om zo een warm gevoel te creëren in uw woonomgeving.

Uw epoxy vloer of PU vloer kan in elke RAL-kleur geleverd worden. Daarnaast heeft u ook nog de keuze in een hoogglans of matte afwerking van het eindproduct.

Andere opties voor uw epoxy vloer of PU vloer zijn: het aanbrengen extra geluiddempende laag en afwerken in verschillende antislip niveaus, van glad tot zeer grof.

Met jarenlange ervaring op het gebied van kunststof vloeren, is BBM Bouw uw partner om de kunststof vloer bij uw specifieke situatie te verzorgen