Bouwbedrijf

BBM Bouw, een naam die staat.

Vanuit de bedrijfsfilosofie van BBM Bouw vereist ‘bouwen en timmeren’ niet alleen vakkennis, maar is het tevens een kwestie van goed organiseren, een flexibele opstelling, en vaak veel improvisatievermogen. Dankzij een uitgebreide ervaring binnen de bouw- en timmerbranche, weet BBM Bouw wat er voor nodig is om elke opdracht, van welke aard of omvang dan ook, tot een goed einde te brengen.

BBM Bouw werkt voor aannemers, bedrijven en particulieren en is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Daarnaast leggen wij ons toe op het vervaardigen van kozijnen, trappen en deuren door middel van onze machinale timmerwerkplaats. Interieur- en winkelbetimmeringen maken eveneens deel uit van ons uitgebreide diensten pakket. Gaat het over bouwen, verbouwen en renoveren, heeft BBM Bouw dus alles in huis.

Het stipt uitvoeren van opdrachten en het even zo stipt nakomen van afspraken is voor veel bedrijven en particulieren aanleiding met BBM Bouw in zee te gaan. Bouw- en timmerwerken moeten worden uitgevoerd door ervaren vakmensen die geheel op hun taak berekend zijn.

Bouw- en timmerwerken in handen leggen van BBM Bouw is dan het logische gevolg. Dan gebeurt het goed, kwalitatief verantwoord en 100% naar wens. Die zekerheid biedt BBM Bouw.