Betonvloeren

helling beton vloer

Bouwen met beton geeft u een enorm aanbod aan mogelijkheden.

Aan de basis, kan BBM Bouw de fundering van beton op elke plek storten en afwerken naar uw wensen. Door slim gebruik te maken van ons materieel kunnen wij ook op moeilijk bereikbare plekken, uw stortwerkzaamheden verrichten. Uw betonvloer kan in elke afmeting, mate van vlakheid en uiteindelijk afwerkingen gerealiseerd worden. Tot de mogelijkheden behoren:

  • Ruw storten, zodat u een werkvloer realiseert die geen afwerking behoeft.
  • Onder de rei, als u tegels of een dekvloer over uw betonvloer wilt.
  • Het storten van sleuven, ringbalken en werkvloeren.
  • Gebezemde wegen en inritten.
helling beton vloer

Voor de strak afgewerkte betonvloer kunnen wij u voorzien van een betonmonolietvloer, ook wel een “gevlinderde vloer” genoemd, de ideale bedrijfsvloer. De afwerking van dit vloertype bestaat uit het schuren en pleisteren van het betonoppervlak. Door deze bewerkingen, met zogenaamde vlindermachines, ontstaat een perfect vlakke bedrijfsvloer. Hierbij heeft u ook nog eens keuze uit een gekleurde betonvloer in diverse RAL-kleuren.

Bij het vervaardigen van de vloer houdt BBM Bouw rekening met de milieuomstandigheden van uw bedrijf, zo weet u zeker dat uw bedrijfsvloer voldoet aan de steeds strenger wordende eisen ten aanzien van vloeistofdichtheid en bestendigheid tegen chemische invloeden.

Heeft uw betonvloer beschadigingen of scheuren opgelopen? Dan heeft BBM Bouw op het vakgebied van beton reparatie diverse oplossingen.

BBM Bouw is dé specialist als het gaat om betonvloeren.